divendres, 8 de juliol del 2016

TREBALL DE SÍNTESI

REIS, LLEGENDES I VOLCANS

Del 13 al 15 de juny, els alumnes de 1r i 2n d’ESO vam anar de treball de síntesi a l’Estanyol, Girona. Aquest any la temàtica girava entorn dels volcans i l'època medieval. Van ser tres dies en què vam treballar de valent però també ens ho vam passar d'allò més bé. 
La primera parada fou a Girona ciutat, on vam creuar el riu, passejar pels seus carrerons, endinsar-nos al call jueu i gaudir d'una estoneta lliure amb els companys en un dels entorns més bonics de Catalunya . Rera cada pedra o monument els monitors, que anaven caracteritzats com cavallers, ens varen descobrir bocinets d'història i llegendes del nostre país. A la tarda, però ja vam arribar a la casa, una masia pairal molt antiga rodejada de bosc, camps de futbol, bàsquet i psicina. 
Van ser tres dies plens de bones vivències i aprenentatge: excursions pel bosc, ermites misterioses, jocs de nit, sopars i justes medievals, tallers d'escuts, balls, somriures i molta convivència. Una experiència inoblidable que va servir per fer un bon tancament de curs.

Aquí podeu descarregar-vos unes quantes fotos. Esperem que us agradin! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada